Despre noi
MUTĂRI VIP
Suntem specializati in inchirierile de vanuri si microbuze cu sofer, local (in Bucuresti), in tara sau in strainatate, inca de acum 20 de ani, fiind #1 in domeniul transportului de persoane.
Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a microbuzelor inchiriate, confortul si siguranta clinetilor nostri, dar si pe profesionalismul soferilor nostri.
Flota noastra auto este formata din autoturisme Mercedes Vito, Viano de 6, 7 si 8 +1 locuri, precum si microbuze Mercedes Sprinter de 16, 19 si 20+1 locuri.
In perioada 2016-2018, masinile si microbuzele noastre au fost, in mare parte, schimbate cu modele noi, astfel ca oferim transport cu microbuze noi, la standarde superioare, care indeplinesc cele mai inalte cerinte atat pentru transport individual, cat si pentru grupuri.
Ideea noastra consta in a oferi transport atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor. Astfel, pot fi inchiriate fie masini pentru nunti, botezuri sau alte petreceri si evenimente selecte, fie microbuze pentru transportul angajatilor sau chiar al grupurilor turistice care sosesc din orice colt al lumii.
Suntem capabili sa indeplinim dintre cele mai diverse cerinte ale clientilor nostri, de la o simpla deplasare de la aeroport, la o plimbare prin Bucuresti si chiar pana la turul complet al Romaniei.
Ofertele companiei noastre tin cont de numarul de masini inchiriate, perioada si lungimea traseului. Suntem bucurosi sa va oferim discounturi pentru volume mari ale cererilor sau pentru contracte pe o perioada lunga de timp.
De aceea nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine cea mai buna oferta de preturi pentru inchirierile pe care le solicitati.  
 Mercedes Vito/Viano  
 Mercedes Vito/Viano  

  Avantaje Mercedes Vito/Viano 6, 7+1 sau 8+1 locuri scaune tip fotoliu, aer conditionat climatronic, linie audio, Motor: tip Mercedes-Benz Vito, capacitate cilindrica 2.148 cc, 4 cilindri in linie, 4 supape/cilindru, tehnica COMMON RAIL, injectie directa gestionata electronic, variante de putere de 109 si 150 CP, cat si 115CDI, dar si 116CDI. Tractiune punte spate, sistem de franare servo-asistat, discuri fata/spate, Sistem de directie servo-asistat. 

  Echipamente standard (selectie): Sistem electronic de stabilitate tip ESP, Sistem ABS + sistem antipatinare tip ASRAirbag pentru sofer+pasager fata dreapta, geamuri cabina actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, usa laterala culisanta pe partea dreapta, capitonare laterala, compartiment bagaje, inele ancorare in spatiul bagaj, geamuri Hayon spate + lateral, in spate fumurii, imobilizator antifurt, cutie viteze manuala cu 6+1 trepte, filtru de motorina cu decantor de apa KL5 , faruri ceata cu lampi tip HalogenJante din otel 6 J x 16/ Pneuri 195/65 R16Kit reparatie TIREFIT si compresor, pachet drumuri nemodernizate Z11, rezervor carburant capacitate 75 llinie, audio CD, centuri de siguranta pe fiecare scaun. 

 Mercedes Sprinter
 Mercedes Sprinter

  Microbuzele Mercedes Sprinter VIP pot transporta in conditii optime 16, 19 sau 20 persoane, avand o clasificare turistica similara de 4 *. Confortul pasagerilor este asigurat de scaune rabatabile, aer conditionat si un spatiu interior generos.

Microbuzele sunt echipate cu 16, 19 sau 20 + 1 scaune VIP plusate/piele ecologica, rabatabile SEGE buscomfort 4030x/GRLYAVUZ, centuri in 3 puncte si cotiere spre culoar.

Sunt dotate cu incalzitor suplimentar in stationare, pe aer EBERSPACHER AIRTRONIC 12v, 2kw/WEBASTO air top EVO 12 v.

Aer coditionat WEBASTO/YILKAR cu 3 ventilatoare . Tubulatura de aer conditionat este confectionata din materiale galvanizante, rezistente si usoare, incorporate cu lampi de iluminate in doua culori, tip autocat, grile aer conditionat AC, difuzoare audio si loc de bagaje usoare.

Podeaua este amenjata cu linoleum antiderapant in ton cu capitonajul interior, acesta fiind din piele ecologica/mochete/plus.

Microbuzele sunt dotate cu trapa panoramica cu deschidere pentru iesire de siguranta, geamuri panoramice fumurii cu vitraj, instalatie de iluminat pe plafon in trei pozitii, perdele in ton cu capitonajul interior, bare de sprijin la urcare din aluminium, scara electrica la urcare, trepte de acces iluminate, CD player, microfon de conferinta, DVD si monitor, LCD de 15", portbakaj exterior aplicat (SKI BOX), prize de 12V/2.20V/USB+invetor.